fbpx

Voor Elkaar Gebokst

Matthijs

Matthijs

Ok, waar moet ik beginnen. Frank kwam bij ons op kantoor zijn verhaal te vertellen wat Voor elkaar gebokst precies is. Hij bewijst uiteindelijk dat netwerken echt loont en dat de aanhouder meestal wint. Mijn interesse was in ieder geval gewekt.

Het klonk erg leuk wat hij doet maar wist niet zo goed wat ik er mee moest. Past het bij ons bedrijf? Wil hij zijn traject aan ons pitchen? Is hij op zoek naar nieuwe klanten? Nee hij wilde gewoon zijn verhaal vertellen over wat hij doet en hoe zijn trajecten in zijn werk gaat.

Af en aan hadden we contact over hoe het ging en wat er allemaal gaande is maar zijn traject bleef mij wel continue integreren. Uiteindelijk heb ik mijn stoute schoenen aangetrokken en via WhatsApp gevraagd of hij mij niet tijdens een introductie of intake verder kan uitleggen wat hij doet. Dit vond hij totaal geen probleem. En van het 1 kwam het ander.

Met een beetje dubbel gevoel ben ik toch maar naar zijn locatie gegaan en heeft hij mij een klein beetje gebroken en weer opnieuw opgebouwd voor mijn gevoel in een uurtje tijd.

Ik kwam natuurlijk om te kijken wat híj deed maar besefte me na de eerste 10 minuten dat ik mezelf wel moest laten gaan en mezelf los moest laten om te kunnen ervaren waar Frank voor staat.

Het heeft weinig met boksen pur sang te maken wat ik vanaf het begin natuurlijk als boksliefhebber perfect probeerde te doen maar Frank gebruikt het boksen alleen als hulpmiddel om je leeg en uitgeput te krijgen en je emoties los te krijgen. Techniek en stootkracht is totaal niet ter sprake. Frank heeft meerdere oefeningen om je ‘uit te kunnen lezen’. Houding, ademhalen, maniertjes van dekking enz. Daar let hij op tijden zijn boksoefeningen. Eigenlijk worden de boksoefeningen meer tussen de gesprekken en andere oefeningen gedaan.

Na 1 sessie heb ik veel kunnen leren van Frank. Hij geeft je echt het gevoel al meteen de eerste keer waar er drempels op de weg zijn en waar je aan moet gaan werken voor jezelf. En besef je je eigenlijk dat je niet alles alleen kan. Meerdere sessies bij Voor Elkaar Gebokst zal naar mijn mening door middel van een traject het beste bij iedereen naar boven halen en obstakels op de weg kunnen overwinnen en niet eens zozeer meer te hoeven vermijden.

Een zeer positieve ervaring heeft mij veel meer waardering gegeven voor het aspect mental coaching.

Ik kan Voor Elkaar Gebokst voor een ieder aanraden die een verandering nodig heeft in zijn persoonlijke ontwikkeling. Het is een vreemd jaar geweest en heeft ook nieuwe gedachtes en emoties met zich mee gebracht. Deze hoef je niet volledig zelf op te lossen of te verwerken. Een traject bij Voor Elkaar Gebokst zal hier een zeer grote steen aan bij dragen.

Neem een kijkje op de website van Voor Elkaar Gebokst wat Frank misschien voor jou kan betekenen: https://voorelkaargebokst.nl/