fbpx

Fittergy Sportvasten is de snelst werkende methode voor vetverlies

Matthijs

Matthijs

De afgelopen jaren werd wetenschappelijke studie verricht naar het Fittergy Sportvasten trainingsprogramma en nu is er bewezen dat dit stofwisseling- en trainingsprogramma de snelst werkende methode is voor vetverlies met behoud van spiermassa.

Na 10 jaar onderzoek door een consortium van wetenschappers van de Vrije Universiteit Amsterdam, Erasmus Universiteit, Sport Universiteit Keulen en de Universiteit van Campania ‘Luigi Vanvitelli’ in Napels is de werking van Sportvasten bekrachtigd in een wetenschappelijke publicatie in het toonaangevende tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Excercise Metabolism’ van Human Kinetics Journals.

Aan het onderzoek werkten 107 gezonde mannen mee aan het 10-daagse programma dat bestaat uit drie afbouwdagen, drie vastendagen en vier opbouwdagen, in combinatie met 30 minuten intensief sporten per dag.

Uit de resultaten is nu wetenschappelijk bewezen dat Sportvasten de lichaamssamenstelling (verhouding spieren vetmassa) significant verbetert waarbij het inwendige buikvet relatief sterk afneemt.

Lees het hele artikel hier.

Over Sportvasten by Fittergy

Sportvasten by Fittergy is een op wetenschappelijk onderzoek gebaseerd integraal stofwisseling- en trainingsprogramma. Met Sportvasten train je je lichaam om binnen 10 dagen te switchen van suiker naar vetverbranding, ondersteund met speciale voedingssupplementen. Door deze switch kan je lichaam op korte termijn profiteren van alle voordelen van vetverbranding. In totaal hebben 50.000 mensen deze trainingsmethode al omarmd. De gemiddelde resultaten waren als volgt:
• Gemiddeld 2 tot 6 kilo gewichtsverlies;
• Meer energie & een fitter gevoel;
• Verbeterde sportresultaten;
• Gemiddeld 3 tot 7 centimeter minder buikomvang

Bekijk hier hoe je kan Sportvasten bij NF | Sport & Voeding

Over Human Kinetics Human

Kinetics Journals publiceert gezaghebbende informatie over lichaamsbeweging en sport met als doel de prestaties en gezondheid van mensen over de hele wereld te verbeteren. Het artikel ‘Short-Term, Combined Fasting and Exercise Improves Body Composition in Healthy Males’ is gepubliceerd in het tijdschrift ‘International Journal of Sport Nutrition and Excercise Metabolism’.

Sportvasten bij NF | Sport & Voeding

Heb jij interesse of wil je meer informatie ontvangen, neem dan contact op.