Personal coaching

Persoonlijk voedingsadvies

Je persoonlijke coach bij NF | Sport & Voeding geeft je een wekelijks voedingsadvies, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Het voedingsadvies van je coach is gezond, gevarieerd, regelmatig en voldoende en gebaseerd op de Schijf van Vijf van het Voedingscentrum. NewFigure is geen dieet, het bevat geen maaltijdvervangende producten, maar het leert jou hoe je gezond eet. Een eetpatroon dat past bij jouw lichaam en dat je je leven lang vol kunt houden, doordat je lekker en verantwoord eet, maar zeker geen honger lijdt.

Het NF voedingsadvies ondersteunt een verantwoord gewichtsverlies tot 0,5 kilo per week. Daarnaast leer je tijdens het programma meer over voeding en hoe je balans creëert tussen jouw nieuwe eetpatroon en een andeer belangrijk punt waar NF | Sport & Voeding voor staat: gezond bewegen.

Sport

Lichaamsbeweging is een vast onderdeel van jouw nieuwe gezonde leefstijl. De personal coach geeft je persoonlijke adviezen op het gebied van beweging.

Voeding

Ontvang wekelijks voedingsadvies, afgestemd op jouw persoonlijke situatie. Wij zullen een en gevarieerd schema met je samenstellen en rekening houden met jouw energiebehoefte.

recepten

Wij zorgen ervoor dat er continue nieuwe heerlijke recepten worden gepost. Deze recepten sluiten aan bij de verschillende trajecten die je bij NF | Sport & Voeding kan doorlopen.

diverse Abonnementen 

Of je nu wilt sporten, voedingsconsulten wilt, gepersonaliseerde weekschema’s wilt ontvangen of onder begeleiding van een personal coach staan. Alles is mogelijk bij Natascha Froger | Sport & Voeding. 

vanaf €24,99 per maand

Hoe gaan wij te werk?

Tijdens het eerste assessment verzamelen we informatie met behulp van diverse gezondheidstesten, vragenlijsten, lichaamskenmerken en belastingstesten en komen tot het biochemische constitutietype en welke trainingsvormen, voedingsprincipes en andere methoden je dan het beste kunt inzetten.

Naast alle informatie welke tijdens het assessment verzameld wordt is een goed en concreet geformuleerde doelstelling minstens zo belangrijk. Dit zorgt ervoor dat iets dat we graag willen ook daadwerkelijk de aandacht (focus) krijgt en ons laat overgaan tot actie. Je zou kunnen zeggen dat een juist geformuleerde doelstelling de eerste stap is naar beweging.

 Gezondheidsanalyse
De belastbaarheid van een persoon wordt mede bepaald door de algehele gezondheid. NF | Sport & Voeding gebruikt hier voor een medische vragenlijst en gezondheidsanalyse.

 Conditietest
Afhankelijk van de doelstelling en belastbaarheid wordt er een conditietest afgenomen zodat er efficiënter en effectiever getraind kan worden.

 Voeding
Voeding is bepalend voor het energie niveau, belastbaarheid, herstellend vermogen en dus het resultaat. Bij NF | Sport & Voeding krijgt u daarom ook altijd een voeding analyse en een voeding advies.

 Bepalen lichaamsamenstelling
Veel mensen hebben als doelstelling dat ze hun figuur willen verbeteren en willen afvallen. Ze gebruiken dan vaak de weegschaal als meetmethode. NF | Sport & Voeding meet niet alleen het gewicht maar kijkt ook hoe dit gewicht is opgebouwd: Hoeveel procent is vetweefsel, spierweefsel en vocht. Dit allemaal met de Total Body Composition Scale van Tanita.

 Beweeganalyse
Tijdens de bewegingsanalyse kijken we naar een eventuele verstoorde houding. Het trainen in de juiste houding en trainingstechniek is bepalend voor het trainingsresultaat en voorkomt blessures.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt