Recepten

Recepten


by Natascha Froger

 • Halloumi Salade

  Halloumi kaas is een Cypriotische kaas die je kan bakken, er zitten veel eiwitten in en het krijgt een lekker korstje als je het bakt.

 • Volkoren pasta met asperges en parmaham

  Het witte goud is er weer! Asperges. Wat kan ik mij daar altijd op verheugen. Normaal maakt ik ze standaard met aardappel, ham, ei en natuurlijk asperge saus uit een pakje. Maar nu ik deze heerlijke variatie heb gegeten ben ik helemaal om.

 • Pokébowl

  Poké is een traditioneel gerecht uit Hawaii, waar verse vis in blokjes en groente centraal staat.

 • Boerenkool Stamppot met Geitenkaas

  Deze heerlijke winterse stamppot met boerenkool wordt op smaak gemaakt door geitenkaas.

 • Mango Kipsalade

  Dit is zo’n mijn persoonlijke favoriet. Ik ben gek op mango. En het pittige van de hot chili saus is om je vingers bij af te likken.

 • Grieks kippetje uit de airfryer

  Een heerlijk makkelijk gerecht voor de hele familie. Dit is een 1 pan airfryer gerecht dus ideaal.

 • Bieten Risotto

  Bietjesrisotto wordt mooi knalrood al je wat gepureerde biet erdoor doet. En de licht bittere wortelloofpesto zorgt voor een mooi smaakcontrast.

 • Pizza Tartufo

  Je beste vriend voor elke dag van de week. Mits je van truffel houdt natuurlijk! Deze pizza blijft één van de populairste recepten van Magioni en daarom staat ie mooi weer tussen het lijstje recepten.

 • Gele linzen curry

  Dit is een heerlijk vegatarisch Indiaas gerecht wat echt iedereen snel en makkelijk op tafel kan zetten. Wel een klein beetje spicy. Serveer het met bruine Basmati rijst (NewFigure proof) of lekker met Papadums.

Pangasiusfilet met citroen, peterselie & een munt topping

De vetzuren in vis (omega 3-vetzuren) beschermen tegen hart- en vaatziekten. Het advies is daarom om 1 keer per week vis te eten. Vooral vette vis denk aan zalm. Dit is een heerlijke pangafilet met een citroen munt korst.

Mijn inspiraties

 • Het gezonde Lifestyle dieet

  Mathijs Vrieze

  Dit boek ben ik eigenlijk als eerste mee begonnen om bewust te worden over wat nou een gezonde levensstijl is. Hoe je je ingredienten moet kennen om te kunnen weten of een recept gezond is of niet.

 • Slim zonder pakjes en zakjes

  Koken met Karin

  Dit leuke boek ben ik per ongeluk mee in aanraking gekomen. Zeer efficient boek en erg lekkere recepten. Overal waar je restjes van over hebt zijn weer minimaal 3 nieuwe recepten voor terug te vinden in dit boek.

 • Bosh! Healthy Vegan

  Henry Firth

  Sinds ik mijzelf een beetje heb verdiept in het vegetarisch eten ben ik op het eerste boek van BOSH! gestuit. Gezien de recepten uit het eerste boek niet helemaal vetarm waren was ik erg blij met de komst van het 2e deel.

Ben je op zoek naar het NewFigure Dieet Receptenboek?

Ben je al een NewFigure Client dan kunt u het boek in uw persoonlijke account terug vinden.

Bekijk het NewFigure Dieet Receptenboek

Registreer je als gebruiker, maak een afspraak voor een gratis intake en ontvang dan gratis het NewFigure Dieet Recepten boek.


\n