NewFigure

Je voedingsplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, je leefpatroon, je streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en supplementen, val je af zonder honger of verlies van spiermassa.
Je voedingsplan is goed inpasbaar in een gezinssituatie omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

 

Methode

Je coach maakt een lichaamsscan met een weegschaal met body composition monitor van Tanita, die gedetailleerde informatie over je lichaam verzamelt en informatie geeft over je gezondheid en fitheid. Heb je medische klachten of slik je medicatie, dan kan je zonder problemen afvallen met NewFigure.

Je huisarts kan van je coach informatie krijgen over de voedingsmethode en je persoonlijke plan.

Je coach bespreekt met je hoeveel weken er nodig zullen zijn om je streefgewicht te behalen. Je krijgt informatie over de gemiddelde gewichtsafname per week om je een realistisch beeld te geven.

Uiteraard kunnen er factoren zijn, waardoor je sneller of langzamer afvalt. Iedere week bespreek je de voortgang en krijg je tips om moeilijke momenten te voorkomen.

Hoe werkt de NewFigure methode

Val af door gezond en regelmatig te eten
De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van jouw voedingscoach bij de gratis intake.

Lees Verder

Wat bieden wij aan

Personal Coaching

Je persoonlijke coach bij NF | Sport & Voeding geeft je een wekelijks voedingsadvies, individueel afgestemd op jouw lichaam en situatie. Dat houdt in dat er wordt gekeken naar de energiebehoefte van jouw lichaam (op basis van jouw ruststofwisseling), naar de intensiteit van jouw werk én het aantal uren dat je sport. Een uniek gezond voedingsadvies voor jou op maat gemaakt!

Lees meer

Bodytec Almere

Deze revolutionaire trainingsmethode maakt gebruik van Electro Musculaire Stimulatie (EMS). Bij Bodytec Almere gebruiken we op maat gemaakte Bodytec EMS-vesten, die van elektroden zijn voorzien. Doordat de elektroden elektrische impulsen doorgeven aan je spieren worden deze van binnenuit geactiveerd.

Lees meer

NewFigure Clinic Almere

NewFigure heeft een afslankmethode, die je naar keuze in de kliniek of online kunt volgen. Na een gratis intake maakt jouw persoonlijke coach met jou een dieetplan. De coach begeleidt je ook in de periode na het afvallen met een nieuw voedings- en bewegingspatroon om jojoën te voorkomen.

Lees Meer

Sportvasten

Samen met je NF Coach train je in 10 dagen je lichaam de metabole switch te maken van suiker- naar vetverbranding.

Lees meer

Detox

Met Vegan Flex Detox ga je in 10 dagen je lichaam effectief ontgiften met een flexibel vegan eetpatroon, speciaal ontwikkelde supplementen en regelmatig bewegen.

Lees meer

Webhop

Bekijk de webshop van Natascha Froger | Sport & Voeding. Van supplementen tot weegschalen. Alles is zorgvuldig getest en uitgezocht op kwaliteit. Fittergy Supplements, NewFigure Supplements, Tanita weegschalen enz.

Ga naar webshop

Contact met ons

Wij horen graag van je