Afvallen met newfigure

In onze kliniek of online

Hoe werkt de methode van NewFigure Clinic?

De eerste dag van iedere week is een appel/ananasdag. De ondersteuning van de NewFigure amino complex voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen helpt energie vrij/los te maken uit vet, koolhydraten en eiwitten. Het gewichtsverlies wordt gestimuleerd! De appel/ananasdag duurt tot 14.00 uur, hierna neem je wat drinkbouillon. ’s Avonds mag je normaal eten, volgens het dieetschema van jouw persoonlijke voedingscoach.

Het voedingsprogramma van de overige weekdagen bestaat uit zes eetmomenten per dag. Om de 2 tot 2,5 uur mag je iets eten. Wat je kunt eten vind je terug in het schema dat je met jouw voedingscoach opgesteld hebt. De amino complex voedingssupplementen neem je 10 minuten voor het ontbijt, lunch en avondeten in. Daarnaast gebruik je Total Body Cleanse, het kruiden/mineralenpreparaat van NewFigure om afvalstoffen i.c.m. water te verminderen.

Aan het einde van het NewFigure dieet begin je langzaam met een re- integratieperiode die tot doel heeft het jojo-effect te voorkomen. Je werkt langzaam toe naar een normaal voedingspatroon, waarbij je niet meer zult afvallen, maar ook niet meer zult aankomen. De behandeling wordt pas afgerond wanneer je grip hebt op je eetgewoontes en weet hoe je een eventuele terugval direct met NewFigure kunt corrigeren.

De toegestane levensmiddelenlijst en alle tips & trucs om het afvallen tot een succes te maken krijg je van jouw voedingscoach bij de gratis intake. Alcoholische dranken zijn toegestaan, maar met mate.

Voor de momenten waarop het niet mogelijk is om het dieetplan te volgen gebruik je LipoSan Carb Ultra+. Het is een effectief natuurlijk middel, dat je kan gebruiken wanneer je tijdelijk afwijkt van je persoonlijke voedingsplan bij vakantie, diner of verjaardag.

De kosten van de NewFigure afslankbehandeling in de kliniek of online zijn vanaf €26,- per week. De zorgverzekering vergoedt gedeeltelijk 12 weken bij een medische indicatie en zelfs extra weken bij een aanvullende verzekering!

 

Thuisprogramma volgen? 

Het kan prettig zijn om jouw coach te zien en je gewicht wekelijks te laten controleren in de kliniek.
Maar niet iedereen die wilt afvallen heeft hiervoor de tijd. Daarom heeft NewFigure ook een online dieetmethode, met persoonlijke begeleiding op afstand. Ben je bekend met de NewFigure methode, dan kan je ook het thuisprogramma zonder actieve begeleiding volgen.

Meer informatie

Persoonlijk Dieetplan

Jouw dieetplan wordt gemaakt op basis van de lichaamsscan, jouw leefpatroon, jouw streefgewicht en eventuele medische complicaties. Door de combinatie van lekkere en gezonde maaltijden, met ontbijt, lunch, diner en snacks, en amino voedingssupplementen incl. chroom en B3 en B6 vitaminen val je af zonder honger of verlies van spiermassa. Jouw dieet is goed inpasbaar in een gezinssituatie, omdat je tijdens het diner gewoon mee kan eten.

Medisch verantwoord

Jouw coach maakt een lichaamsscan met een Tanita body composition weegschaal, die gedetailleerde informatie over jouw lichaam verzamelt en informatie geeft over jouw gezondheid en fitheid. Heb je medische klachten of slik je medicatie, dan kan je zonder problemen afvallen met NewFigure. Je huisarts kan van je voedingscoach informatie krijgen over de dieetmethode en jouw persoonlijke plan.

NewFigure Kosten

De kosten van de NewFigure afslankbehandeling in de kliniek of online zijn €26 per week. De zorgverzekering vergoedt gedeeltelijk 12 weken bij een medische indicatie en zelfs extra weken bij een aanvullende verzekering!

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt