Even voorstellen..

Mijn verhaal

Ik ben Natascha moeder van 2 mooie dochters. Mijn eerste dochter Charlie is alweer 14 jaar en mijn jongste dochter Kaycee is 5 jaar. Ik ben 37 jaar en was al 19 jaar bezig met mijn overgewicht.

Ik heb echt van alles geprobeerd en hoopte maar op dat ene wondermiddel. Elk dieet heeft wel de revue gepasseerd en dat werkte natuurlijk maar even voor ongeveer 2 maanden. Maar uiteindelijk viel ik steeds terug en werd het eigenlijk maar steeds erger.

Met deze site wil ik jullie mijn verhaal vertellen en jullie eventueel helpen op weg naar een gezonder en fitter leven. Ik wil jullie helpen met mijn blogs, vlogs, instaposts, recepten en via NewFigure Clinic kan ik jullie persoonlijk begeleiden.

Hoe ben ik zo zwaar geworden?
Ik durf er bijna niet naar te kijken maar moet wel. Het geeft me een goed gevoel en toch ook een beetje beschamend dat ik mezelf niet veel eerder onder handen heb genomen. Misschien vond ik het wel goed zo en was er tevreden mee? Nee als ik me dan bedenk hoeveel verschillende soorten diëten en “wondermiddeltjes” heb geprobeerd was ik echt niet tevreden en gelukkig. En hoe ongelukkiger ik me voelde hoe meer ik ging eten en drinken.

“Ik hou het tegenwoordig gewoon langer dan een half uur vol in een kinderspeelparadijs om met Kaycee te spelen”

Natascha Froger

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt