fbpx

EMS Licentie Trainer Level 1

Matthijs

Matthijs

GluckerKolleg EMS Licentie

Hoe blijf je kwaliteit EMS trainingen bieden?

Wij wisten dat we een mooi nieuw hulpstuk in de sportwereld in handen hadden. Maar waar en hoe begin je?
Je gaat eerst conventionele trainings- oefeningen en technieken in een training verwerken. Het werkt. De klanten voelen zich fitter, gezonder en sommige pijntjes waarmee ze begonnen te trainen verdwijnen. Maar toch mist er iets, iets uniforms, iets van een rode draad. Ik blijf hangen in dezelfde soort trainingen en heb weinig tijd om zelf op onderzoek uit te gaan wat er allemaal nog meer mogelijk is met de miha bodytec.

Omdat ik mijn klanten toch kwaliteit wil blijven leveren ben ik op zoek gegaan naar cursussen of trainers die al veel met EMS getraind hebben. Na gezocht te hebben kwam ik uit bij GluckerKolleg. Hier worden EMS cursussen inclusief diploma’s die over de hele wereld erkend zijn gegeven door ervaren trainers en coaches. Bij GluckerKolleg krijgt iedereen dezelfde materie en dezelfde EMS trainingen waardoor je een mooie kwalitatieve leidraad krijgt in de EMS lessen waar je ook ter wereld komt. Bij GluckerKolleg leer je als trainer les te geven in combinatie met de Miha bodytec.

Het apparaat biedt zoveel meer dan alleen krachtrainingen. Wij hebben de techniek erachter geleerd, wij hebben geleerd hoe EMS nou precies werkt, hoe EMS een extra hulpstuk is in de begeleiding van onze cliënten en hoe wij de trainingen kunnen perfectioneren.
Vanaf dag 1 hadden wij al het wauw effect en konden niet wachten op dag 2.
De intensieve maar toch gemoedelijke setting waarin wij zowel theorie als praktijk kregen kwam duidelijk en helder over.
Door uit je comfortzone te treden van je eigen locatie en met verschillende collega’s les te krijgen die ook met EMS werken leer je veel tips en tricks die je bij je eigen trainingen kan toevoegen.
En gooi daarbij de geweldige begeleiding van Marjolein Engelbert om je trainingen te kunnen perfectioneren en je hebt echt een cursus met Diploma die al je tijd en geld dubbel en dwars waard is.

Ik raad deze cusus iedereen aan

Ik raad deze cursus iedereen minimaal aan die met EMS werkt of wil gaan werken al is het met een Miha bodytec of is het met een ander EMS apparaat. Je leert gewoon alle basis principes die een trainer / coach moet weten die met EMS werkt of met EMS wilt gaan werken.
GluckerKolleg, Marjolein, Ronny, Vera en Papken, bedankt voor de geweldige ervaring en de mogelijkheid om een betere trainer / coach te worden.

Liefs,

Natascha Froger

Bodytec Almere