fbpx

Mango kipsalade

Dit is zo’n mijn persoonlijke favoriet. Ik ben gek op mango. En het pittige van de hot chili saus is om je vingers bij af te likken.
0 van 0 stemmen
Afdrukken Pin Rate
Gang: Hoofdgerecht, Lunch, Salade
Trefwoord: mango
Bereidingstijd: 20 minuten
Totale tijd: 20 minuten
Porties: 1 Persoon
calorieën: 409kcal

Ingrediënten

  • 100 gram spinazie
  • 100 gram komkommer
  • 100 gram kipdijfilet
  • 50 gram kikkererwten
  • 100 gram mango
  • 25 gram rode ui
  • zout en peper
  • hot chilisaus
  • 1 theelepel Ras el Hanout

Instructies

  • Snij de kipdijfilet in blokjes.
  • Verhit de koekenpan met een goede antiaanbaklaag en doe de kip in de pan.
  • Strooi de Ras el Hanout over de kip. Bak de kippendijen totdat ze goudbruin zijn.
  • Haal de kip uit de pan.
  • Haal de kikkererwten uit het blikje en laat ze even uitlekken. Doe de kikkererwten in de pan waar je net de kip in hebt gebakken. Bak de kikkererwten kort aan.
  • Haal vervolgens de kikkererwten uit de pan en met ze met de kip.
  • Schil de ui en snij deze in dunnen halve ringen. Snij de mango in blokjes. Was de komkommer en snij deze in stukjes.
  • Als eerst leg je de spinazie op een bord. Vervolgens doe je de andere ingrediënten op het bord. En heerlijk de chilisaus erover.
  • Smakelijk eten.

Nutrition

Calories: 409kcal | Carbohydrates: 38g | Protein: 25g | Fat: 19g | Saturated Fat: 5g | Cholesterol: 98mg | Sodium: 164mg | Potassium: 1249mg | Fiber: 9g | Sugar: 19g | Vitamin A: 10609IU | Vitamin B12: 1µg | Vitamin C: 70mg | Calcium: 164mg | Iron: 5mg

Geef een reactie

Download onze afspraken app

Copyright © 2018 - 2020

Winkelwagen
Nog geen artikelen toegevoegd
Subtotaal
0,00
Totaal
0,00
Verder Winkelen
0