fbpx
familie froger allemaal bij elkaar

Lieve Frogers

Programma waarin ik samen met mijn familie het land door reis om wensen in vervulling te laten gaan. Geen wens is te gek en alles komt voorbij! Ieder gezinslid kiest een wens die hem of haar het meest aanspreekt en gaat op pad om deze te vervullen. Uiteraard helpt de hele familie elkaar om de wensen te laten uitkomen. En dat gaat gepaard met de grootste lol en de nodige zelfspot!


 • Mariska krijgt hulp om haar nier te doneren

  Mariska heeft hulp nodig om haar nier af te staan aan de zieke Youness.

  Lees meer

 • Een laatste mooie dag voor oma Tonnie

  Als kind woonde oma Tonnie op een varkensboerderij. Nu haar gezondheid met sprongen achteruitgaat, kiest ze voor euthanasie. Maar voordat ze afscheid neemt van haar familie, wil ze nog één keer biggetjes knuffelen. Haar lieve kleinzoon heeft onze hulp ingeroepen om dit te regelen.


 • Tanita

  Uiterste precisie en klinische nauwkeurigheid

  Exacte metingen zijn essentieel om nauwkeurig de lichaamssamenstelling te kunnen berekenen. Tanita is trots op de zeer nauwkeurige weegmechanismen, zowel in de modellen voor gebruik thuis als de professionele modellen.

  Lees meer

 • Samen met mijn familie bij Beau

  Het was de bedoeling dat mijn familie dit voorjaar op tv zou komen met het programma ‘Lieve Frogers’, waarin wij – met zes man sterk – wensen van kijkers uit laat komen. Door corona is het draaien noodgedwongen uitgesteld, maar de opnames kunnen nu worden hervat. Mijn hele familie was aanwezig in de studio.

 • Samen met mijn vader bij RTL Boulevard

  Mijn vader vertelt over zijn afvalproces: ‘Nog zeker 10 kilo moet eraf’ Met al 16 kilo weg is het een heel andere René Froger, maar hij heeft zijn doel nog niet bereikt. Hij vertelt over zijn afvalproces en wat zijn einddoel is.

 • Samen met mijn familie bij koffietijd

  Mijn familie komt volgend jaar met het nieuwe programma ‘Lieve Frogers’, dat te zien zal zijn bij RTL4!

 • Samen een spelletje spelen

  Hoe fanatiek denk je dat wij zijn? Veel mensen spelen tijdens Kerst spelletjes. Wij doen dat vandaag ook met de familie Froger! We worden getest hoe fanatiek wij zijn met het spel 30 seconds.

   

 • Samen de hoogtepunten bespreken

  De hoogtepunten van mijn familie We kijken samen met de gehele familie Froger terug op het afgelopen jaar. We bespreken de hoogtepunten en kijken vooruit naar het nieuwe jaar.