FAQ corona

Nederland gaat in een harde lockdown. Dit betekent dat ook NF | Sport & Voeding dicht gaat vanaf dinsdag 15 december. Op deze pagina lees je antwoorden op de meest gestelde vragen rondom deze periode.

Ik heb een vraag
Neem contact met ons op via de contact pagina. Het is momenteel druk met vragen, dus antwoord kan een paar dagen duren. Bedankt voor je begrip!

Is Natascha Froger | Sport & Voeding dicht?
De fysieke locatie van Bodytec Almere en NewFigure Clinic Almere is gesloten vanaf dinsdag 15 december t/m zondag 03 januari 2021.

En buiten sporten?
Vooralsnog zijn wij ook gesloten voor buiten sporten. We zullen de berichtgeving vanuit o.a. de overheid hiervoor in de gaten houden en houden je via deze pagina op de hoogte van de ontwikkelingen.

Tot wanneer duurt dit? 
Vooralsnog gaan we ervan uit dat NF | Sport & Voeding weer open gaat op maandag 04 januari 2021.

Hoe zit het met compensatie?
Abonnementen
De maand dat we gesloten zijn, compenseren we door de incasso van eind januari en eind februari voor de helft van het abonnementsgeld te incasseren. Hiermee compenseren we de gesloten periode van half december tot half januari.
Credits
Alle credits die aflopen in de gesloten periode van half december tot half januari worden verlengd met dezelfde duur van de lockdown.

Hoe kan ik opzeggen?
Alle leden krijgen de gesloten maand gecompenseerd. Dit betekent dat er in januari en februari een verrekening plaats vindt met de gesloten maand. Wil je toch je lidmaatschap opzeggen? Dan is het goed om te weten dat dit tussentijds niet mogelijk is, maar alleen kan per einddatum van het lopende contract. Je kunt je opzegging doorgeven via dit email adres. Wij zullen ervoor zorgen dat je lidmaatschap na einddatum wordt stopgezet. 

 

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt