Coach by color

wat is coach by color?

Coach By Color® brengt een simpele en intuïtieve vorm van communicatie samen met cycling in een groep om de ervaring van de renners te verbeteren en om hun fitnessresultaten in minder tijd te behalen. Het Coach By Color®-vermogensprogramma combineert accurate zone-training met stimulerende kleuren om de inspanning van een lid te helpen coachen tijdens de training.

Deze zones kunnen gekoppeld worden aan WattRate (vermogen) en Functional Threshold Power (FTP) of aan hartslag en percentage van maximale hartslag (HRM). FTP staat voor de werkbelasting waarboven een persoon geen langdurige sportbeoefening kan handhaven. Net als met HRM worden de vijf kleurenzones toegewezen aan de gebruiker wanneer de FTP van een persoon bekend is, zodat de inspanningen nauwkeurig gecoacht kunnen worden voor optimale resultaten.

Download de app

Download de gratis verkrijgbare ICG-training op iOS en Android en vraag naar de mogelijkheden bij je persoonlijke NF Coach.

Wekelijks worden er nieuwe programma’s gemaakt of verstuurd naar de klanten waardoor de prestaties elke keer weer verbetert kunnen worden.

Ook geïnteresseerd?

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt