fbpx
Natascha Froger

Coach by Color

Coach By Color heeft vijf gekleurde trainingszones

Wit

Zeer Licht

Blauw

Licht

Groen

Gemiddeld

Geel

Zwaar

Rood

Maximaal
Deze zones kunnen gekoppeld worden aan WattRate (vermogen) en Functional Threshold Power (FTP) of aan hartslag en percentage van maximale hartslag (HRM). FTP staat voor de werkbelasting waarboven een persoon geen langdurige sportbeoefening kan handhaven. Net als met HRM worden de vijf kleurenzones toegewezen aan de gebruiker wanneer de FTP van een persoon bekend is, zodat de inspanningen nauwkeurig gecoacht kunnen worden voor optimale resultaten.

Waarom Coach by Color

Coach By Color® brengt een simpele en intuïtieve vorm van communicatie samen met cycling in een groep om de ervaring van de renners te verbeteren en om hun fitnessresultaten in minder tijd te behalen. Het Coach By Color®-vermogensprogramma combineert accurate zone-training met stimulerende kleuren om de inspanning van een lid te helpen coachen tijdens de training.

Download de App

Download de gratis verkrijgbare ICG-training op iOS en Android en vraag naar de mogelijkheden bij je persoonlijke NF Coach.

Wekelijks worden er nieuwe programma’s gemaakt of verstuurd naar de klanten waardoor de prestaties elke keer weer verbetert kunnen worden.

Gezond afvallen

Het NF programma is speciaal ontwikkeld om gezond af te vallen. Je wordt begeleid door een persoonlijke coach die samen met jou aan de slag gaat om jouw gezonde leefstijl te realiseren. Jouw coach helpt jou op een andere manier te kijken naar jouw lichaam en gezondheid.

NF | Sport & Voeding is meer dan alleen afvallen;

  • Positief in het leven staan
  • Controle hebben over je eigen lichaam en gewicht
  • De manier om je steeds beter te voelen en om te genieten van het leven
  • Nataschafroger.nl | © 2020 All Rights Reserved
Winkelwagen
Nog geen artikelen toegevoegd
Verder Winkelen
0