Bodytec Almere

DE EERSTE EMS STUDIO IN ALMERE

Trainen met Ems

Geen tijd of zin om te sporten of een lichamelijke beperking? Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie en vooral minder vet? Voor deze en tal van andere redenen bieden wij met Bodytec-almere uitkomst.
 
Voordat de Bodytec trainingen krijg je een vest aan en een aantal banden om de armen en benen dat de spieren een impuls geeft, hierdoor word er meer spiervezels dan bij normale krachttraining aangesproken. Dit zorgt ervoor dat de training vele malen effectiever is dan een normale krachttraining. Alle spieren worden effectiever ingezet, gaan daardoor meer energie verbruiken en worden beter zichtbaar. De Bodytec training is een combinatie van spier- en conditieverbetering in slechts 20 min training per week. Deze 20 minuten staan gelijk aan 3 uur intensief trainen in de sportschool!
 
Tijdens de Bodytec training wordt de intensiteit van het EMS-apparaat door de trainer steeds bij gesteld. Zo kunnen bepaalde spiergroepen, die je extra getraint wilt hebben, zwaarder worden gezet kunnen worden dan andere spiergroepen. Of wanneer je ergens een blessure hebt, dan wordt de intensiteit daar minder zwaar gezet dan bij de overige spiergroepen. Het is een personal training, zo heeft de trainer veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle instellingen worden aan het einde van de EMS training op je persoonlijke bodytec-card op geslagen super handig voor de volgende training.
 

EMS biedt vele voordelen

In 20 minuten tijd train je net zoveel als 3 uur in de sportschool. De training is door vrijwel iedereen te volgen en daarom toegankelijk én zeer laagdrempelig. 

– Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
– Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
– Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
– Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
– Bevordert de spiergroei
– Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
– Verbetert de doorbloeding van huid en spieren
– Vermindert schouder-, rug- en nekklachten.

ARie boomsma over bodytec bij rtl boulevard

BEN JIJ OOK GEÏNTERESSEERD?

Wil je toch meer weten over EMS trainingen en over Bodytec Almere. Wil je een afspraak of ga je meteen voor de rittenkaarten? Ga snel naar de site van Bodytec Almere en vind daar alle informatie die je nodig hebt.

Deze website maakt gebruik van cookies om ervoor te zorgen dat u de beste ervaring op onze website krijgt