fbpx
 • De eerste EMS Studio in Almere
  De eerste EMS trainings studio in Almere

  Bodytec Almere

  Bodytec verhoogt de vetverbranding bij het afvallen

  Wil je afvallen maar blijft de vetverbranding achter? Heb je alles geprobeerd maar lukt het jou niet? Dan is de Bodytec / EMS fitness bij Bodytec Almere echt wat voor jou! Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Het vetpercentage wordt verlaagd en je huid zichtbaar verbeterd.

  Let op: om af te vallen is het noodzakelijk dat, naast de trainingen, de voeding wordt aangepast.

  Bij NewFigure Clinic staan onze voedingsconsulenten klaar om je te helpen met een gezond voedingspatroon

  Alle voordelen van miha bodytec

  Het is nu eenmaal een tijdbesparende manier van trainen. In 20 minuten tijd train je net zoveel als 3 uur in de sportschool. De training is door vrijwel iedereen te volgen en daarom toegankelijk én zeer laagdrempelig. Daarnaast zijn er velen voordelen.
  • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
  • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
  • Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
  • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
  • Bevordert de spiergroei
  • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
  • Verbetert de doorbloeding van huid en spieren
  • Vermindert schouder-, rug- en nekklachten

  Nieuwe DIN richtlijn waarborgt veilig trainen met EMS

  Na tien jaar pionieren en onderzoeken is er eindelijk sinds maart 2019 een DIN-norm voor EMS-training die precies regelt wat de verwachtingen zijn van de leverancier, studiohouder en trainer.

  EMS-trainingen vinden hun oorsprong in Duitsland. Miha bodytec hield zich als één van de vooraanstaande merken al langer bezig met richtlijnen rondom deze manier van trainen. Om duidelijk te maken binnen welke veiligheidsparameters een EMS-training moet vallen, is er in 2017 een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door deskundigen. Uit dit onderzoek is het ‘Safety First’ document ontstaan. Deze richtlijnen omschrijven dat een training altijd moet worden uitgevoerd in het bijzijn van een trainer en dat er maximaal 2 personen tegelijk door 1 trainer getraind moet worden.

  Ben jij ook geïnteresseerd?

  Wil je toch meer weten over EMS trainingen en over Bodytec Almere. Wil je een afspraak of ga je meteen voor de rittenkaarten? Ga snel naar de site van Bodytec Almere en vind daar alle informatie die je nodig hebt.

  Arie Boomsa over miha bodytec

  Arie Boomsma ervaart de Bodytec training en is enthousiast! Omdat bodytec steeds populairder en bekender wordt wil deze fitness professional weten hoe dit voelt en wat voor effect dit heeft.

  Download onze afspraken app

  Copyright © 2018 - 2020

  Winkelwagen
  Nog geen artikelen toegevoegd
  Verder Winkelen
  0