fbpx

Bodytec Almere

De eerste EMS trainings studio in Almere

Bodytec vermindert schouder-, rug- en nekklachten

Heb je net als veel Nederlanders last van rugpijn en wil je hier nu eindelijk eens vanaf.

Boek dan nu een proefles bij de Bodytec Almere.

Eén van de belangrijkste oorzaken is te weinig beweging, langdurig zittend in dezelfde houding werken, slijtage van de wervelkolom of overgewicht. Tijdens de training werken we aan de diepere lagen van de spiergroepen in de romp. Door deze spiergroep te versterken, worden rug-, schouder- en nekklachten verminderd.

Uit onderzoek van de universiteit van Bayreuth in Duitsland bleek dat na 6 weken trainen met de EMS Bodytec:

 1. 88% van de geteste personen verminderde rugpijnklachten had
 2. Meer dan 30% van deze groep meldde zelfs dat hun terugkerende rugpijn was verdwenen.

Bodytec verhoogt de vetverbranding bij het afvallen

Wil je afvallen maar blijft de vetverbranding achter? Heb je alles geprobeerd maar lukt het jou niet? Dan is de Bodytec / EMS fitness bij Bodytec Almere echt wat voor jou! Door te focussen op de probleemgebieden kan effectief en met zichtbaar resultaat worden getraind. Het vetpercentage wordt verlaagd en je huid zichtbaar verbeterd.

Let op: om af te vallen is het noodzakelijk dat, naast de trainingen, de voeding wordt aangepast.

Bij NewFigure Clinic staan onze voedingsconsulenten klaar om je te helpen met een gezond voedingspatroon

Trainen met EMS!

Geen tijd of zin om te sporten of een lichamelijke beperking? Behoefte aan een strakker lichaam, sterkere spieren en extra energie en vooral minder vet? Voor deze en tal van andere redenen bieden wij met Bodytec-almere uitkomst.
Voordat de Bodytec trainingen krijg je een vest aan en een aantal banden om de armen en benen dat de spieren een impuls geeft, hierdoor word er meer spiervezels dan bij normale krachttraining aangesproken. Dit zorgt ervoor dat de training vele malen effectiever is dan een normale krachttraining. Alle spieren worden effectiever ingezet, gaan daardoor meer energie verbruiken en worden beter zichtbaar. De Bodytec training is een combinatie van spier- en conditieverbetering in slechts 20 min training per week. Deze 20 minuten staan gelijk aan 3 uur intensief trainen in de sportschool!
Tijdens de Bodytec training wordt de intensiteit van het EMS-apparaat door de trainer steeds bij gesteld. Zo kunnen bepaalde spiergroepen, die je extra getraint wilt hebben, zwaarder worden gezet kunnen worden dan andere spiergroepen. Of wanneer je ergens een blessure hebt, dan wordt de intensiteit daar minder zwaar gezet dan bij de overige spiergroepen. Het is een personal training, zo heeft de trainer veel persoonlijke aandacht voor jou. Alle instellingen worden aan het einde van de EMS training op je persoonlijke bodytec-card op geslagen super handig voor de volgende training.

Voordelen van miha bodytec

Het is nu eenmaal een tijdbesparende manier van trainen. In 20 minuten tijd train je net zoveel als 3 uur in de sportschool. De training is door vrijwel iedereen te volgen en daarom toegankelijk én zeer laagdrempelig. Daarnaast zijn er velen voordelen.
 • Verhoogt de vetverbranding bij het afvallen
 • Helpt vetpercentage en gewicht verminderen
 • Maakt de huid strakker en vermindert cellulitis
 • Verhoogt conditie, uithoudingsvermogen en vitaliteit
 • Bevordert de spiergroei
 • Stimuleert de stofwisseling en bevordert de afvoer van afvalstoffen
 • Verbetert de doorbloeding van huid en spieren
 • Vermindert schouder-, rug- en nekklachten

DIN richtlijn waarborgt veilig trainen met EMS

Na tien jaar pionieren en onderzoeken is er eindelijk sinds maart 2019 een DIN-norm voor EMS-training die precies regelt wat de verwachtingen zijn van de leverancier, studiohouder en trainer.

EMS-trainingen vinden hun oorsprong in Duitsland. Miha bodytec hield zich als één van de vooraanstaande merken al langer bezig met richtlijnen rondom deze manier van trainen. Om duidelijk te maken binnen welke veiligheidsparameters een EMS-training moet vallen, is er in 2017 een onafhankelijk onderzoek uitgevoerd door deskundigen. Uit dit onderzoek is het ‘Safety First’ document ontstaan. Deze richtlijnen omschrijven dat een training altijd moet worden uitgevoerd in het bijzijn van een trainer en dat er maximaal 2 personen tegelijk door 1 trainer getraind moet worden.

Ben jij ook geïnteresseerd?

Wil je toch meer weten over EMS trainingen en over Bodytec Almere. Wil je een afspraak of ga je meteen voor de rittenkaarten? Ga snel naar de site van Bodytec Almere en vind daar alle informatie die je nodig hebt.

Arie Boomsa over miha bodytec

Arie Boomsma ervaart de Bodytec training en is enthousiast! Omdat bodytec steeds populairder en bekender wordt wil deze fitness professional weten hoe dit voelt en wat voor effect dit heeft.

 • Nataschafroger.nl | © 2020 All Rights Reserved